Daje radę zarówno na deskę jak i szybę ? W opisie jest, że tak.
Jakiego smartfona kupić?
Zwiń
X
-
OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
-
-
Zamówiłem więc ten sam ;-) Zobaczymy czy i mi podpasuje...OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cztoPolecam Samsung EE-V200. Używam i sobie chwalę. Ogarnia rozmiar phabletu.
Ten uchwyt nie łapie smartfona w grubszej, pancernej obudowie, a taką właśnie sobie kiedyś kupiłem.
Poza tym, jeśli nie wpinasz smartfona uchwyt w czasie jazdy potrafi naprawdę irytująco klekotać.
To klekotanie doprowadzało mnie do szału...
Kilka stron wcześniej w tym wątku była rozmowa na ten temat, szkoda że nie znalazłeś.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cztoJa używam juz dwa lata i nic nie klekota :shock:
U kumpla w aucie tez klekocze.
Trochę dziwiłem się, że za każdym razem odkleja uchwyt z szyby...
Próbowałem zaciskać obejmy tak, żeby sprężynki niwelowały ten cholerny luz, ale też nic nie dało.
...Może to wibracje od 1.9 TDI? :niewiem
Mi się najlepiej sprawdza klips z przyssawką, zakupiony w markecie za trzynaście złotych.
Trzyma się na szybie jak przyklejony, zasięg szczęk ma zadziwiający, można zamontować nie tylko telefon, czy nawigację - złapie również PMRkę, jeśli ktoś ma i używa...
A jak nie jest używany, to prawie nie zasłania widoczności i nie klekocze.
Komentarz
-
-
ruwado, można, o ile rozmiar smartfona na to pozwoli.
Zwróć uwagę na hak pomiędzy przyssawką a przegubem klipsa.
Gdyby ten łącznik był prosty, mógłby wystąpić problem, o którym piszesz.
Oczywiście, nie znam kąta pochylenia wszystkich przednich szyb we wszystkich samochodach, ale ja montuję smartfona tak nisko, na ile pozwala jego rozmiar + kabelek
do ładowania.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez VoitKilka stron wcześniej w tym wątku była rozmowa na ten temat, szkoda że nie znalazłeś.OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadoten klips ma jakieś gumki mam na myśli te kawałki w środku
Użytkuję taki uchwyt już jakiś czas (jak się pojawiły na rynku) i utrzymuje bez problemu lg g2 mini w lewym narożniku szyby nad deską w O2FL i nie tylko, oraz navi 5".O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadoKlips też sprawia wrażenie mocnego trzymania.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Wracając do tytułu wątku - jaki kupić smartfonik (aktualny to Samsung GT-S7580 ale upadł i pekla szyba - działa ale wizualnie nie robi szału...)
Kolejny musi mieć Androida i w sumie może pozostać Szajsung
Co do ceny to ~700zł brutto z jakąś pamięcią na karcie w cenie.
Macie jakies aktualne rozeznanie? oprócz widzianego na reklamach J5 coś jeszcze?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastian_M26Samsung, Sony, aple i reszta badziewia z wysokimi cenami to przeszłość, wchodzą Meizu, Oppo, Honor, Oneplus. Czas odstawić starych pryków.
Koncerny przesądzają z cenami a wykonanie takiego np. xperia z5 jajec nie urywa, cena zabija, 2 razy więcej niż opx.
Komentarz
-
Komentarz